Over mij

Mijn foto
Ik wil mijn werk graag goed doen. Kwaliteit van zorg toetsen aan het naleven van regels heeft misschien voordelen omdat je dan iets hebt om te 'meten'. Maar in mijn dagelijks werk loop ik in toenemende mate aan tegen het gevaar ervan: dat aan het eind van de rit het enige dat werkelijk telt de belangen van de zorgverlener zelf zijn. En wat is dan nog 'goed doen'? Vragen hierbij en ideeēn hierover genoeg - lees maar.

vrijdag 2 november 2012

Onbedoeld

Vanmorgen stuurde 'Feedburner' (de service van google waarmee je je op m'n blog kunt abonneren) spontaan een oude blogpost rond.
Geen idee waarom. Het was niet de bedoeling.

Gisteren heb ik een blogpost verwijderd - nabije collega's gaven me feedback. Het effect van die post was ook níet de bedoeling.

Vandaag loop ik over beide zaken nog wat na te denken maar vooral die eerste blijft wat knagen.
Waarom nou juist díe, mopperige, post?

Waarom niet deze bijvoorbeeld?
vrij naar Tricia Anderson

Of deze?
Women Power

In die laatste staat een stukje over de 'Rotten Basis', de basis van onze huidige kennis en inzichten, een basis die volgens mij echt rammelt.
Een onderwerp waar ik deze week nog op allerlei gelegenheden met allerlei beroepsgenoten over van gedachten heb gewisseld en echt heel graag veel vaker over van gedachten zou willen wisselen.

Nou ja, mocht je zin hebben in eens wat minder mopperigs, lees dan maar liever bovenstaande posts dan degene die je vanmorgen in je mail vond - dan zal ik me ondertussen beraden op een nieuwe!

Rebekka.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten